Hur blir man medlem?

Information till nya som vill börja

Verksamhet

Välkommen till vår verksamhet i Halliwickklubbarna Doppingen och Viggen

Vi är en ideell förening där ledare och styrelse jobbar utan någon lön. Verksamheten bygger på att alla är med och deltar och hjälper till med det den kan.

Utöver simträning har vi andra aktiviteter som du få mer information om när du blir medlem.

Träningstider

Vi har träning på tisdagar i Jakobsbergs simhall Mjölnarvägen 3 i Jakobsberg. Träningen sker i tre olika bassänger och i olika grupper klockan 18.30-19.30

På söndagar i Beckomberga simhall, Beckis Idrottscenter, Söderberga Allé 80, Råcksta har vi bassängerna mellan 09.00-12.00. Träningen sker i två bassänger i olika grupper klockan 10.30. På torsdagar är badtiden mellan 18.30-19.30 och grupp 18.45.

Omklädning

Omklädning sker på damernas eller herrarnas. Från 7 år byter flickor om på damernas och pojkar på herrarnas. Undantag kan göras vid behov för barn mellan 7-10 år. Det finns också gemensamma omklädningsrum i båda simhallarna.

Träning

Kom i god tid så du är klar ombytt och duschad en stund innan gruppen börjar. Träningen sker i grupp och individuellt. Vi använder inga former av flythjälpmedel. Du som förälder/anhörig eller assistent är instruktör och är med och är aktiv i vattnet med simmaren. Gruppledaren hjälper dig och visar hur du ska göra.

Medlemskap

Som ny kan du prova verksamheten några gånger innan du bestämmer dig för att fortsätta. Därefter betalar du/ni medlemsavgift för alla som deltar i verksamheten, barn, vuxna och assistenter, 300 kr per person och år till:

Halliwickklubben Doppingen BG. 5763-5641, ange namn, adress, telefon, mail och födelsenummer eller maila info till Nina: ninaejergard@hotmail.com

Har du fler frågor kontakta styrelsen, styrelsen@halliwick.se eller se www.halliwick.se