Maj/Juni 2022

Hejsan vänner,
Först av allt tack till alla som var med på Halliwickgalan! Det var härligt att ses igen, att heja på alla våra duktiga simmare och att ha trevligt tillsammans med middag och dans.

En hälsning från Aya Baya Band uttrycker känslan som jag tror många av oss hade:
För oss betyder Halliwick mer än en spelning. Goda vänner. Härlig stämning. Värme. Och ett löfte om att världen snurrar vidare!

Sommaren närmar sig och innan vi gör uppehåll i simhallarna så har vi sommaravslutning i Jakobsbergs simhall tisdagen den 14 juni.
Mer information om detta får du av simledarna i simhallarna.
Våra sista simtillfällen innan sommaruppehåll är följande:
Beckisbadet torsdag 16 juni och söndag 19 juni
Jakobsbergs simhall tisdag 21 juni
Efter sommaruppehållet startar vi igen på följande tider:
Jakobsbergs simhall tisdag 16 augusti
Beckisbadet torsdag 18 augusti och söndag 21 augusti

Några saker som vi vill påminna om är att alltid duscha innan man tar på sig badkläderna och går ned i bassängen.

För dig som simmar på Beckisbadet är det också viktigt att du fyller i din närvaro i vår pärm. För att kunna få ekonomiskt bidrag från kommunen till våra klubbar behöver vi visa upp hur många som har deltagit vid varje simtillfälle.

Även om vi ses i simhallarna några gånger till innan uppehållet så vill vi från styrelsen passa på att önska er alla en riktigt fin och bra sommar!

Bästa hälsningar
Jakob Henriksson, ordförande, och styrelsen för
Halliwickklubbarna Doppingen och Viggen

 


Det är dags att betala nästa års medlemskap. För alla som vistas i simhallen oavsett handikapp, gammal, ung, assistent, förälder, är medlemsavgiften 300 kronor per person för ett kalenderår. Se bifogade meddelande om hur du betalar.

   


Vi ses i badet!

-------------------------------------------------------------------------------------------
Håll koll på kalendern genom att titta på www.halliwick.se. Här hittar du också protokoll från årsmötet samt verksamhetsberättelsen. Kontakta styrelsen om du vill ha något av det materialet skickat per post